Ние създаваме здравословни хранителни продукти на базата на органичен пчелен мед и тахани, които имат изцяло естествен състав и са лесни на консумация.

Цветомир Митев
Момче за всичко

Винаги съм търсел полезна и вкусна храна, която да дава бърза енергия… нещо, което да хапна на плажа набързо, преди да грабна кайта за ново влизане. Идеята за BeHoney се роди точно на плажа, когато за пореден път гледах съдържанието на една лъскава опаковка от енергийно барче пълно с неясни думи и съкращения. Реших, че трябва да направя нещо свое, което знам какво съдържа и да ми дава всичко необходимо. Малко преди това се бях запалил по крем меда и така постепенно се оформи идеята за BeHoney – бурканче с крем мед и тахан, което може да носиш навсякъде. Защо тахан – ами, защото в таханите има всичко необходимо за да допълнят крем меда до идеалния продукт за бърза и полезна енергия.Вече работим и над това как да направим хапването още „по-удобно“….

Анна Димитрова
Момиче за всичко

„Нещо полезно и вкусно за хапване с палачинките в неделя сутрин с малчовците вкъщи… или пък в офиса като ме хване треската за сладичко към 4 следобед… ммм идеално“ – така ми прозвуча идеята BeHoney и набързо реших, че искам и аз да участвам. Откакто съм „мама“ внимателно се опитвам да подбирам какво хапват моите дребосъци. Сусамовия тахан беше задължителна добавка към закуската ми докато кърмех, заради високото съдържание на калции и сега продължавам да го добавям към закуските на малчовците. С лешниковия тахан си правим течен шоколад вкъщи и похапваме редовно орехи, заради желязото и Омега 3 мастните киселини. С BeHoney вече мога да споделя и с вас 😊 опитвайте и споделяйте и вие 😊