Началото

Здравейте,

Ето го и нашия сайт…. почти готов, направен набързо, още непълен, но вече нямаме търпение! Искаме да споделим с вас това, което сътворихме през последните няколко месеца. Вдъхновени от природата и хората, с подкрепата на приятели, които ни помогнаха да изядем огромно количество бета продукти, забъркахме тези неустоими комбинации от крем мед и тахани.

И не, не беше лесно да достигнем до тази нежна кремообразна консистенция на всеки наш продукт, нито до този мек и балансиран вкус. Но благодарение на незаситните сладокусници бета тестери успяхме да направим това, което изгаряме от нетърпение да споделим с вас.

Мисля, че е излишно да пишем колко е полезен медът и колко са полезни таханите. Вие знаете всичко това. Може би знаете и за крем меда и колко чудесно се комбинира с палачинки, бисквитки, соленки, филийки или просто така, само с лъжица. А може би не…. Ммммм…. Ако още не сте хапвали крем мед, ние ви гарантираме, че ще се пристрастите към точно тази форма на меда. Крем медът е мед с всичко полезно вътре, но с различна кристална структура. Тази структура се постига с бавен и внимателен процес на разбъркване на меда при температура не по-висока от 28 C°. И да, може да го направите и вкъщи от истински, пресен, хубав мед. Опитайте нашия за вдъхновение 😊 или открийте за себе си неустоимите ни комбинации с тахан: крем Сила, крем Здраве, крем Баланс, крем Шоко. Идеални за хората, които държат храната, която избират, да бъде без съмнителни съставки.

Ммммм… и внимавайте с крем Шоко! Крем мед, лешников тахан и какао… нищо повече от това, но след първата лъжица, винаги има и втора… 😊

В следващите постове ще ви разкажем малко повече за нас и за всеки един продукт. Ще се радваме и вие да ни пишете… харесват ли ви нашите бурканчета, коя комбинация с крем мед ви е любима, искате ли нещо да добавим, или просто така… няколко думи с идеи и пожелания 😊

Сладки поздрави,

Екипа на BeHoney

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *